(FOTO) Supruga Juniora Fernandesa žestoko se okomila na klub: ‘I ovo mu je hvala’?

Instagram: Junior Fernandes

Dinamo odlazi na zimski dio priprema u Tursku, ali Junior neće s njima. Petev ga je izostavio iz momčadi, a realno, Junior već neko vrijeme nije u formi, tako da Bugarin ima kakvo takvo opravdanje

Dinamo se ove zime morao odreći jednog skupljeg nogometaša, zbog dolaska Sammira koji je otkinuo veliki dio financijskog budžeta, a izbor je na kraju pao na čileanskog nogometaša Juniora Fernandesa. Dinamo odlazi na zimski dio priprema u Tursku, ali Junior neće s njima. Petev ga je izostavio iz momčadi, a realno, Junior već neko vrijeme nije u formi, tako da Bugarin ima kakvo takvo opravdanje.

Ta je odluka jamačno zatekla Juniora, ali itekako je zatekla njegovu novopečenu suprugu Martu koja je reagirala preko svojeg Instagram profila.

“46 golova u tri godine. Od toga osam mjeseci ozlijeđen, ovo je hvala?! Hvala, Dinamo Zagreb”, napisala je Marta na Instagramu, a nedugo nakon toga zaključala je profil i promijenila objavu.

Objava je bila vidljiva tek tri sata prije nego što ju je obrisala, ali screenshot je ipak ostao. Netko je valjda reagirao i upozorio ju da ovakvi ispadi nisu baš dobrodošli.

Instagram: Marta Fernandes
Instagram: Marta Fernandes
Facebook Comments



Loading...
DIJELI