FRANCUZI NAM OPET UZELI MJERU: Karabatić podivljao na Hrvate, u jednom trenu ostali smo sa trojicom igrača u polju!

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Hrvatska rukometna reprezentacija poražena je u prvoj utakmici na Europskom rukometnom prvenstvu. Francuska je slavila protiv 27:22 u europskom rukometnom klasiku.

Hrvatska je u jednom trenutku sredinom drugog poluvremena stigla na minus dva no onda se dogodila i tri isključenja od jednom, bio je to trenutak koji je prelomio utakmicu.

Što se zapravo dogodilo u toj 47.minuti utakmice? Isključen je Zvonimir Srna zbog navodnog prekršaja na Nikoli Karabatiću. Ali suci su preispitivali svoju odluku. Nastala je potpuna konfuzija u dvorani, zaradili smo još jedno isključenje. David Mandić je otvorenim dlanom nasrnuo na Mahea, a Karabatić potpuno podivljao. Suci su promptno reagirali i nakon pogledane ponovljene snimke pokazali crveni i PLAVI karton Davidu Mandiću (karton nakon kojeg će disciplinska komisija odlučiti o kazni).

Ivan Čupić sa šest i Tin Lučin s četiri gola predvodili su Hrvatsku, dok su Hugo Descat sa sedam i Dika Mem sa šest golova bili najefikasniji kod Francuske.

Hrvatska je i bez Duvnjaka, Cindrića i Marića pružila dobar otpor favoriziranoj Francuskoj iako je loše započela dvoboj.
Hrvatska će u 2. kolu u subotu od 20.30 sati igrati protiv Srbije koja je u svom prvom nastupu svladala Ukrajinu sa 31-23.
Facebook Comments



Loading...
DIJELI