FRANK DE BOER O TEŠKIM DANIMA U INTERU: ‘Kad god sam mislio da je sve u redu, Brozović ode u disko’

Facebook: Internazionale (Official)

De Boer je komentirao s kakim se sve stvarima morao nositi dok je vodio Inter.

Legendarni nizozemski reprezentativac i bivši trener Intera, Frank de Boer progovorio je o svojoj kratkoj, ali turbulentnoj epizodi u milanskom klubu. Došao je u kolovozu 2016. godine, a na klupi je proveo svega 85 dana. De Boer je komentirao s kakim se sve stvarima morao nositi dok je vodio Inter.

“Bilo mi je teško napustiti Ajax nakon svih tih godina, ali tražio sam novi izazov. Ipak, u Interu sam se morao boriti s jako puno stvari koje nemaju veze s nogometom i to mi je oduzimalo dosta snage i energije. Svaki puta kada bi pomislio da je nakon dobrog rezultata sve u redu, pojavio se Mauro Icardi sa svojom knjigom i svađom s navijačima. Pa onda Marcelo Brozović koji je visio po diskotekama i kojeg sam morao kažnjavati”, veli de Boer, prenosi Daily Mail.

“Bio sam u Interu tri mjeseca, ali činilo mi se kao godina”, žali se Frank, pa priznaje kako ga privlači Premiership. “Volio bih trenirati neku momčad iz Premiershipa. Liverpool me želio 2012. godine, ali tada sam bio tek godinu dana u Ajaxu, a ja sam htio ostati i osvojiti koju titulu. No, vidjet ćemo što nosi budućnost”, zaključuje Nizozemac.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI