GLEDATELJI I IGRAČI RAZBJEŽALI SE U PANICI: Cijeli stadion zagušio dim, a muškarac preminuo od posljedice srčanog zastoja

Foto: Screenshot/TV Arena Sport

Vrlo ružne scene dogodile su se protekle noći po našem vremenu u utakmici nogometnog klupskog velikana, Boce Juniors. Boca je u argentinskom prvenstvu bila u akciji na gostovanju protiv Gimnasije La Plate, ali susret nije mogao biti završen zbog nereda koji su izbili ispred stadiona.

Borba na terenu trajala je samo devet minuta, a nakon toga, zbog dima suzavca i suzama kao posljedicom, počeo je kaos koji se zbivao i na stadionu dok su igrači odlazili s terena. U panici su s tribina bježali i gledatelji, tražeći odlazak na sigurno.

 

Nakon nereda i sukoba, broje se žrtve, a među njima, za sada je i jedna osoba smrtno stradala. Riječ je o navijaču za kojeg se doznalo da mu je bilo 57 godina, a spominje se da je usred nereda pretrpio srčani zastoj, s neuspješnim pokušajem oživljavanja. Do sada je objavljen i podatak o barem osmero ozlijeđenih.

Neredi su izbili nakon što su navijači ispred stadiona u La Plati  u stampedu krenuli prema ulazima, a policija je postavila svoju blokadu nastojeći spriječiti da do tribina dođu oni bez ulaznica, kako donose mediji u Argentini.

Traje javno prepucavanje domaćeg kluba i policije što se u ovom slučaju dogodilo, s policijskom tvrdnjom da je bio prodan broj ulaznica koji je veći od kapaciteta stadiona i klupskim uzvratom da to nije bio slučaj.

Što god bio razlog, teški incident koji je izbio ne može se ‘poništiti’, a posljedice su ostale s ljudskim žrtvama koje se broje. Termin u kojem će prekinuta utakmica biti nastavljena još nije poznat, objavilo je Dnevno.hr.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI