GORAN BEZ DLAKE NA JEZIKU! ‘ Za mene je to sve besmislica s**nje’! Mislim da to Amerikanci neće promijeniti’

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Novak Đoković aktualni pobjednik Wimbledona trenutno se nalazi na odmoru i čeka rasplet oko daljnjeg dijela svoje teniske sezone. Američku turneju a samim time i US Open čini se morat će preskočiti.

Iako ne svojom voljom, nego propisima SAD-a koji zabranjuje ulazak stranim državljanima koji nisu cijepljeni, a što bi značilo njegovo nenastupanje u SAD-u, odnosno na Us Openu u New Yorku.

Čak se u SAD-u javio pokret koji nastoji potaknuti predsjednika Joea Bidena na promjenu odluke koji bi omogućio srpskom tenisaču nastup u New Yorku. Svoj komentar na cijelu situaciju dao je i Goran Ivanišević.

“Uvijek ima nade. Novak će napraviti sve kako bi bio tamo, možda će dobiti neku posebnu vizu. Osobno, nemam uopće nade u promjenu odluke američkog predsjednika prije početka turnira. Za mene to je sve besmislica i s**nje. Ako ste cijepljeni i pozitivni na koronavirus, smijete ući u SAD. Ako niste cijepljeni, ali ste negativni, ne smijete ući. Ima previše politike u sportu”, rekao je Ivanišević prema pisanju La Repubblice.

Goran je odgovorio i na pitanje je li Đoković razmišljao o umirovljenju nakon što su mnogi kritizirali njegove odluke.



“Ne, da se to dogodilo nekom drugom tenisaču, u 90 posto slučajeva prestali bi igrati. Novak je rođeni borac i genij ovog sporta – poručio je Splićanin i  trener Novaka Đokovića.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI