GORAN BEZ KRZMANJA PRIZNAO: ‘U KUR*U SAM, JOŠ NE MOGU SPAVATI’! ‘Već danima ne spavam a ovo što se priča je totalna glupost’

AP Photo/Darko Vojinovic/Guliver Image

Današnjim muškim finalom završit će drugi Grand Slam teniske sezone. Rafael Nadal je dobrom putu ka osvajanju nove krune na pariškoj zemlji, bio bi mu to 22. Grand Slam u karijeri, veliki je favorit protiv Caspera Ruuda, iako smo mi priželjkivali da mu protivnik u finalu bude naš Marin Čilić.

Jedan od susreta koji je za Rafu bio prekretnica svakako je onaj iz četvrtfinala, meč koji je Rafi lansirao dodatno samopouzdanje. U četiri je seta, u četverosatnom spektaklu, pobijedio Đokovića i dogodio se zapravo scenarij koji je Ivanišević i prognozirao prije samog početka turnira.

No Đokovićev trener kaže da i dalje ima nelagodu zbog toga, i da ne može spavati.

“Moram ti priznati onako po domaći, još sam u kur*u, ne mogu normalno spavati”, rekao je Ivanišević u intervjuu za Sport klub.

“Ne mogu reći da sam razočaran, ali sam tužan. Nije to bio perfektan meč niti sa jedne strane, da budem u potpunosti iskren. Niti je Rafa igrao nešto spektakularno, ali govor tijela od prvog do posljednjeg poena odlučio je meč”, rekao je popularni Zec.



“Upozoravao sam na njega, govorio da početak meča može da bude odlučujući faktor, ali opet taj loš start”, kazao je Goran.

Potom je Goran istaknuo još jednu činjenicu. “Poslije drugog seta je neshvatljivo da se onako odigra treći, kao da mu je nedostajalo energije i kao da nije dovoljno vjerovao u pobjedu”.

Progovorio je i i odnosu pariške publike prema Đokoviću.

“Znao sam da će biti tako. Iz pristojnosti sam rekao 80 posto, ali na kraju je bilo 99.9 posto publike protiv njega. Jedino što mi se ne sviđa i što je nekorektno je zviždanje na ulasku u teren prvom tenisaču svijeta i koji je osvojio 20 Grand Slam naslova. Nema razloga za to. Voliš ga ili ne voliš, trebaš ga poštovati”, zaključio je.

“Totalna je pi*darija to da je za Novaka bilo bolje da igra navečer. Mislim da je Rafi to više odgovaralo, pa osvojio je Pariz u listopadu prije dvije godine kad je vani bilo 10 stupnjeva”, kaže Goran.

Hoće li Novak igrati nešto prije Wimbledona?

“Najvjerojatnije ništa. Vidjet ćemo još, ali sada je vrijeme za psihički oporavak. Kao što sam već rekao, ljudi poput Novaka su genijalci s drugačijim načinom razmišljanja – treba im malo vremena da se vrate i poslože neke stvari u glavi, ali ipak treba vremena. Onda je to to, a već je doživio razočaranja, znam da će biti spreman za travu”, zaključuje Ivanišević

Facebook Comments

Loading...
DIJELI