GOTOVO JE, SJAJNI HRVAT IMA NOVI KLUB! Stigla mu ponuda koju će teško odbiti? Prvi posao dovođenje mladog Vatrenog

Foto: Profimedia

Hrvatski trener Ivan Jurić radi sjajan posao već godinama u Italiji i to ne previše razvikanim klubovima, čak dapače.  Prije pet godina napravio je senzacionalan uspjeh s malim Crotoneom koji je uveo u prvu ligu, a nakon toga je u tri navrata kratko vodio Genou i s njom također imao dobre rezultate.

Sada je napravio veliki uspjeh s Veronom, koja je završila na desetom mjestu. Od Verone se očekivala borba za ostanak u ligi, a Jurić je napravio i puno više od očekivanoga.

Nakon sjajne sezone u Veroni, Jurić bi uskoro mogao tražiti nove izazove, prenosi torinski Tuttosport.

Pregovori su već u tijeku

Nakon utakmice s Napolijem Jurić je otvoreno pričao o mogućem odlasku iz Verone:



“Postoje neke ponude, baš kao i prošle godine. Sve ćemo ih poslušati, a zatim ću sjesti sa svojom obitelji i odlučiti. Oni su jako važni u svemu. Tri su stvari koje utječu na moju odluku: ambicija, financije i moja obitelj. A postoje i instinkti koje ću pratiti”, poručio je hrvatski strateg.

Za Jurićeve usluge zainteresirani su bili Napoli i Fiorentina, ali se kao najveći favorit za njegov potpis sada se spominje Torino koji iza sebe ima razočaravajuću sezonu koji se jedva spasio od ispadanja u Serie B. No Torino je zasigurno veće i zvučnije ime u talijanskom nogometu, a i novčano je bogatiji što također nije nevažno.

Plaća? Spominje se čak dva milijuna eura, odnosno 15 milijuna kuna za godinu dana.

Prvo moguće pojačanje Hajdukovac?

Naime, Torino već neko vrijeme pokušava dogovoriti transfer mladog i iznimno talentiranog hrvatskog U-21 reprezentativca, Marija Vuškovića iz Hajduka.

Sve je bilo u fazi čekanja a sad će sve zasigurno ponovno jače aktualizirati. Još se ne zna cijena, Hajduk želi na svom mladom dragulju dobro zaraditi, spominje se odšteta od osam milijuna eura, no možda bude i veća.

Juriću bi jedan od prvih zadataka, ako preuzme klub, trebao biti osiguravanja dolaska jednog od najvećih talenata hrvatskog nogometa, i iz kluba iz njegova grada u kojem je i ponikao.

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI