GRMOJA: ‘Mamić u svakom ministarstvu ima svog čovjeka’

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

- Ne znam, ali vidi se da je to dobro razgranata mreža, ima tu i pravosuđa i drugih institucija, ja bih rekao da Mamić u svakom ministarstvu ima nekog svog čovjeka. Tako mi kažu i navijači, rekao je Grmoja i zatražio od premijera Plenkovića da se više uključi u tu priču - zaključio je.

Most se prošlog tjedna oglasio priopćenjem u kojem je iskazao nezadovoljstvom radom HNS-a. Nakon što su zatražili ostavku čelnih ljudi Nikola Grmoja dodatno je sve objasnio na N1 televiziji u emisiji ‘Točka na tjedan’.

– Mi ne kontroliramo taj Ured za sport, nije u našoj ingerenciji. Plenković i Opara su rekli da se Zakon o sportu mora provoditi i ja ne znam što više treba napraviti. Pozivam da i ovdje dođu inspekcije. S naše strane nema opstrukcija, mi ćemo biti vjetar u leđa promjena – rekao je Grmoja pa završio:

– Ne znam, ali vidi se da je to dobro razgranata mreža, ima tu i pravosuđa i drugih institucija, ja bih rekao da Mamić u svakom ministarstvu ima nekog svog čovjeka. Tako mi kažu i navijači, rekao je Grmoja i zatražio od premijera Plenkovića da se više uključi u tu priču – zaključio je.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI