HAJDUK IDE PO IZNENAĐENJE U DERBIJU: Hajduk u Zagreb dolazi bez najboljeg igrača! ‘Ovo je više od utakmice’

Photo: Sasa Miljevic/PIXSELL

Hajduk se priprema za sutrašnje gostovanje u Zagrebu, gdje će se momčad Paola Tramezzanija u 20 sati u najvećem derbiju hrvatskog nogometa ukrstiti koplja s Dinamom. Splitski Bijeli pripremaju se za veliki dvoboj na Maksimiru gdje stižu kao petoplasirani u prvenstvu, sa sedam bodova manje od trećeplasirane Rijeke u borbi za nastup u Europi u sljedećoj sezoni.

Hajduku trebaju pobjede kako bi se cilj zvan Europa izborio, a s obzirom na to, trener Paolo Tramezzani je u najavi utakmice kazao da želi vidjeti ‘fajterski’ nastup svoje momčadi.

Splitski Bijeli morat će tražiti iznenađenje bez pomoći Marka Livaje, kojeg neće biti zbog tri žuta kartona u prvenstvu. Od dolaska na Poljud, Livaja je glavni motor Hajdukove igre, no sada će se morati snaći s drugim snagama. Uz to što neće biti glavne vedete, Tramezzani ne može računati na pocrvenjelog Todorovića i ozlijeđenog Dimitrova.

No u kadar se vraćaju Fossati, Šimić i Vušković.

‘Posebno značenje i bogata povijest uspomena’



Talijan na Hajdukovoj klupi najavio je derbi riječima da njegovu momčad čeka više od utakmice.

‘To je utakmica koja ima posebno značenje i ima bogatu povijest uspomena. Normalno je da je pripremiš i da je doživiš drugačije od ostalih utakmica’, rekao je Tramezzani, a prenijela je Hajdukova službena internetska stranica.

‘Imamo puno volje ovo odigrati bez ikakvih kompleksa’

Hajdukov trener dodao je da na Poljudu ne razmišljaju o bodovnoj razlici koja je u odnosu na Dinamo ogromnih 24 boda i o stanju na ljestvici i ako  pogleda gdje se nalaze zagrebački Plavi, a gdje trenutno Hajduk.

Od svoje momčadi želi da pruži najbolje što ima kako nakon susreta ne bi bilo žaljenja ako u svim segmentima igre ne bi dali svoj maksimum.

‘Imamo puno entuzijazma i volje za ovom utakmicom, želimo je odigrati bez ikakvih kompleksa’, zaključio je Tramezzani u najavi derbija.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI