HAJDUK SVE VIŠE TONE: Goricu spašavao vratar i vratnica, bivši Vatreni propustio zicer za pobjedu!

Photo: Ivo CagaljPIXSELL

Hajduk i Gorica igrali su derbi kola, ali na Poljudu nismo vidjeli pobjednika. Utakmica je završila bez pogodaka; iako je Hajduk pritiskao veći dio susreta. To je zasigurno još jedno veliko razočaranje za Hajduk i njegove navijače.

U prvom poluvremenu bili su nešto konkretniji. Već u devetoj minuti Livaja je nakon lijepog ubačaja Lovrencsicsa pogodio vratnicu, da bi u 27. minuti isti igrač nakon lijepog proigravanja Biuka, sam istrčao pred Kotarskog koji brani njegov pokušaj.

Pokušavao je i Melnjak, ali je Kotarski danas bio na razini. U 37. minuti domaćini su tražili najstrožu kaznu, ali glavni sudac je samo odmahnuo rukom.

I u drugom poluvremenu je Hajduk pritiskao, ali uz puno manje prilika nego u prvom djelu susreta. Livaja je bio najkonkretniji te je u 88. minuti imao sjajnu priliku koju mu je blokirao Sarić i tako spasio Goricu.  Mogao se doduše Hajduk spasiti u zadnjoj akciji utakmice, u trećoj minuti nadoknade Čolina je kreirao prigodu utakmice za Melnjaka koji je sa četiri metra prebacio vrata za veliki očaj na tribinama.

Tako se Hajduk nije uspio iskupiti pred domaćom publikom nakon neočekivanog poraza od Šibenika u prošlom kolu, dok Gorica nastavlja svoj niz, sada su tri utakmice bez poraza.



Pozicija švedskog trenera Gustafssona na klupi Bijelih sve je upitnija.
Facebook Comments

Loading...
DIJELI