HAJDUKOVI NAVIJAČI ĆE OSTATI RAZOČARANI! Slaven Bilić ima novi posao, vraća se na Otok: Čeka se i službeno predstavljanje

Foto: James Wilson/Sportimage/CSM via ZUMA Wire/GuliverImage

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić ima novi posao. Iako je bio u kombinacijama za povratak u svoj matični Hajduk to je i sam prije nekoliko dana zasad otklonio kao mogućnost te se uskoro vraća u Englesku.

Preuzet će klupu donedavnog premierligaša Watforda koji je smijenio dosadašnjeg menadžera Roba Edwardsa i na njegovo mjesto postavili su Bilića kojeg će uskoro i službeno predstaviti kao novog trenera prve ekipe. Iz kluba su naveli kako je s bivšim izbornikom Vatrenih dogovorena 18-mjesečna suradnja.

Watford je trenutno deseta momčad Championshipa s učinkom od tri pobjede, pet remija i dva poraza. Cilj kluba je već ove sezone osigurati povratak u Premier ligu i to će biti primarna Bilićeva zadaća. Edwards je tako dobio otkaz nakon samo 10 utakmica na klupi, a na Slavenu je zadatak da momčad vrati u Premiership.



Nakon što je završio epizodu u kineskom Beijing Guoanu, Bilić je odmarao osam mjeseci, a sad ga čeka Championship.

Nakon što je West Bromwich doveo u prvu ligu i tamo na klupi bio 65 utakmica, prije dvije je godine 16. prosinca napustio Otok, a sad se vraća. Vodio je još i West Ham u 109 navrata.

Biliću će pomoćnici biti Dean Račuunica i Darko Butorović.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI