HAJDUKU STIGLA JOŠ JEDNA ODGODA! Igra sve rjeđe i rjeđe, a to nisu tražili! U Europi im prijeti Villareal, Basel pa čak i Partizan

Foto: Damir Krajac/CROPIX

Splitski Hajduk je na svojim web-stranicama objavio da se odgađa utakmica 4. kola HNL-a Hajduk – Gorica, koja se trebala odigrati u nedjelju, 7. kolovoza na Poljudu.

Iz Hajduka tvrde da su prisiljeni na odgodu jer je odlukom UEFA-e, uzvratna utakmica 3. kola kvalifikacija za UEFA Konferencijsku ligu Vitoria- Hajduk biti odigrana 10. kolovoza umjesto 11. kolovoza.

“S obzirom da je prva utakmica Hajduk – Vitoria na rasporedu u redovitom UEFA terminu, u četvrtak 4. kolovoza u 21 sat, igranje prvenstvene utakmice Hajduk – Gorica u planiranom terminu 7. kolovoza, dovelo bi momčad HNK Hajduk u situaciju da nemaju optimalne uvjete za pripremu i odigravanje UEFA utakmice na gostovanju u Portugalu”, stoji u priopćenju povjerenika za natjecanje Josipa Breznog.

Novi termin odigravanja utakmice odredit će se naknadno, a zbog europskih obveza, doduše Riječana, ranije je odgođena i utakmica 2. kola Hajduk – Rijeka.

Hajduk je inače saznao svog protivnika u trećem pretkolu Konferencijske lige i  igrat će protiv portugalske Vitorije Guimaraes koja je sačuvala prednost 3:0 iz prve utakmice na gostovanju kod Puskas Akademije. U Mađarskoj je završilo 0:0.



Prvu utakmicu trećeg pretkola Konferencijske lige Hajduk i Vitoria igrat će 4. kolovoza na Poljudu, a uzvrat je tjedan kasnije.

Sinoć je splitski klub saznao i imena svih potencijalnih suparnika u play-offu Konferencijske lige.

Hajduk i Vitoria neće biti nositelji u ždrijebu 2. kolovoza pa im tako prijete velika imena poput Villarreala, Basela, West Hama, Fiorentine, Kölna.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI