HEZONJA BRUTALNO JASAN: ‘Možeš napisati cijelu knjigu ili jednostavno ne komentirati’! Izbornik dao zanimljiv komentar: ‘Imaju Dončića i ostale, nismo mogli braniti’

Foto: Tom Dubravec/Cropix

Naš košarkaška reprezentacija doživjela je pravi potop u Ljubljani u Sloveniji, Dončić i društvo su nas razbili 97:69.  A nakon teškog poraza medijima su se obratili izbornik Damir Mulaomerović i Mario Hezonja.

“Prvo da čestitam Sloveniji, ovo je bila odlična predstava i prava košarkaška atmosfera. Nismo se uspjeli nositi s pritiskom. Utakmica je bila gotova u prvoj četvrtini”. Oni  imaju Dončića i Dragića, ali i ostale igrače, nismo mogli braniti sve. Nismo uspjeli uhvatiti neki naš ritam. Uvijek su nas vraćali nazad. Bili smo dosta tromi. Defenzivno nismo bili dobri. Moramo ovo zaboraviti što prije. Jedina dobra stvar je ta što ako dobijemo Finsku da idemo dalje, prolazimo ovu prvu rundu, jer je Finska dobila Švedsku. To je jedino bilo dobro. Moramo se dignuti, igrat ćemo pred svojom publikom i moramo pobijediti”, zaključio je izbornik Damir Mulaomerović.

Naš najbolji pojedinac na parketu bio je Mario Hezonja, s 22 poena nosio je koliko toliko Hrvatsku u napadu. No također se složio s izbornikom da nisu bili na pravoj razini s kojom bi se mogli nositi sa sjajnom Slovenijom.

“Nakon ovakvih utakmica možeš napisati cijelu knjigu ili jednostavno ne komentirati. Želim čestitati Sloveniji, nismo bili na razini da ih pobijedimo, ali bit ćemo uskoro. Nastavit ćemo raditi i nadam se da ćemo dosegnuti taj nivo. Želim također čestitati Goranu Dragiću za fantastičnu karijeru, za sve ono što je napravio za svoju Sloveniju, ali i za sve nas Europljane u NBA-u”, kazao je Hezonja.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI