HEZONJA ‘OPRAO’ ODGOVORNE ZA UNIŠTENJE KK ZAGREBA: ‘Je*iga, kad se govna uvale u klub’

youtube

Mladi NBA košarkaš nije zaboravio odakle je potekao

Mario Hezonja, na svom Facebook profilu osvrnuo se na propast kluba u kojem je stasao, KK Zagreba. Naime, oni su prošle godine ospali iz Premijer lige, a prije nešto više od mjesec dana objavili su da odustaju od nastupa u Prvoj ligi.

KK Zagreb time je postao amaterski klub iako je prije sedam godina držao naslov prvaka Hrvatske, a dres kluba nosila su dvojica iznimno talentiranih košarkaša, Mario Hezonja i Dario Šarić. Teško je povjerovati da su dignute ruke od takvog kluba, ali jesu…

Danas NBA dvojac, otišao je iz Zagreba kada je klub počeo financijski i sportski propadati. Hezonja je završio u Barceloni, a Šarić u Ciboni. Zajedno su oni osvojili juniorsku Euroligu u Zagrebu, a uz njih je najbolji igrač bio i Dominik Mavra, koji danas igra i litavskoj ligi za klub Lietkabelis.

Sva trojica bi ostali, i još dosta njih koji su odlični bili kako za nas mlade tako i za klub općenito. A o mlađim generacijama da i ne govorim. Žalosno da i ne možemo pomoći, jebiga kad ti se govna uvale u klub (čitaj život) zbog novaca, a sposobne i ljude sa znanjem potjeraju u kut. Šteta isto što Pepsi nije bio tada u klubu, baš bih volio vidit da njemu netko dođe filozofirati. Pozdrav od tvog Divljaka najdražeg, mravi sa razlogom, bit će nas opet!” napisao je Hezonja na Facebooku.

Posebno bitan dio Hezonjinog statusa je onaj o Pepsiju, čovjeku koji je gotovo sam stvorio i podigao KK Zagreb, a naposljetku je izguran iz kluba zbog tuđih interesa.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI