HIGUAIN PROGOVORIO O ODNOSU S MANDŽUKIĆEM: ‘Rekli su da nećemo moći zajedno, a čak sam i hrvatski naučio’!

Facebook: Juventus/ Photo: LaPresse/Fabio Ferrari

"Čitao sam nedavno članak u kojem se pričalo kako Mandžukić i ja nećemo moći igrati zajedno, ali mi smo jako dobri prijatelji i dobro se slažemo", kazao je Higuain.

Još otkako je ljetos Juventus doveo argentinskog napadača Gonzala Higuaina za 90 milijuna eura, priča se o odlasku hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića. Mario je bio udarna igla torinske momčadi do dolaska Argentinca, a njegovim dolaskom zagužvalo se u vršku Allegrijeve formacije. Plan je očito bio kreirati tandem Dybala-Higuain, a Mandžukića su stalno proglašavali viškom, no, Mario je dobro iskoristio gotovo svaku priliku koju mu je dao Allegri i dokazao je kako može funkcionirati u svim taktičkim zamislima talijanskog stratega.

Mandžukić je nedavno ugrabio priliku kada je Gonzalo bio u velikoj krizi i čak ga je na jedno vrijeme izgurao iz momčadi, no u utakmici s Bolognom u 19. kolu Serie A, Higuain je startao od prve minute i dvama golovima nagovijestio kako je ipak on prvi napadač. Mandžukić je ušao tek kao zamjena za Argentinca u 73. minuti, a nakon utakmice Higuain je progovorio o odnosu sa hrvatskim napadačem.

“Čitao sam nedavno članak u kojem se pričalo kako Mandžukić i ja nećemo moći igrati zajedno, ali mi smo jako dobri prijatelji i dobro se slažemo. Jasno je, Allegri odlučuje tko će igrati, ali između mene i Marija sve je u redu. On je izuzetan napadač i ja ga silno poštuje, evo čak sam i naučio par riječi na hrvatskom jeziku”, kazao je Higuain za Sky Sport.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI