HNS dobio ulaznice za Dansku: Fifa misli da je Hrvatska podmirena s 200 ulaznica (!?)

hns

Ulaznice će se prodavati prema načelu "tko prvi", a svi zainteresirani dobit će daljnje upute o kupovini ulaznica putem elektronske pošte

Hrvatski nogometni savez (HNS) dobio je od Svjetske nogometne federacije (FIFA) dodatnu kvotu ulaznica za utakmicu osmine finala Svjetskog prvenstva protiv Danske.

Na raspolaganju je novih: 50 ulaznica 1. kategorije po 1820 kn, 75 ulaznica 2. kategorije po 1380 kn, te 75 ulaznica 3. kategorije po 860 kn.

Hrvatski nogometni savez je pozvao sve zainteresirane za kupnju ovih ulaznica da na adresu elektronske pošte [email protected] pošalju informaciju o tome za koliko su ulaznica, i u kojoj kategoriji, zainteresirani.

Ulaznice će se prodavati prema načelu “tko prvi”, a svi zainteresirani dobit će daljnje upute o kupovini ulaznica putem elektronske pošte.

Prije početka SP-a FIFA je za hrvatski sektor prodavala tri kategorije ulaznica. Za prvu 100 ulaznica, za drugu 675, a za treću 2025.



Postoje i navijači koji su prije početka turnira kupili TST paket, Team Specific Ticket Series koji vam omogućava da gledate sve utakmice svoje reprezentacije, dok god je ona na SP-u.

Hrvatski nogometni savez ima za svoje interne potrebe na raspolaganju za prodaju 700 ulaznica (igrači i njihove obitelji), a sve su one prodane za osminu finala.

Susret četvrtfinala SP-a između Hrvatske i Danske na rasporedu je u Nižnjem Novgorodu, 1. srpnja u 21:00 sati po lokalnom (20:00 po hrvatskom) vremenu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI