HNS IMA DOBRE VIJESTI ZA REPREZENTACIJU: Obišli su bazni kamp za nogometaše

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Delegacija Hrvatskog nogometnog saveza u nedjelju je posjetila hotel Dusit te trening centar Al Gharafa, što im je prva opcija u Fifinom sustavu rezervacije kampova, objavio je HNS.

“Napravili smo odmak od dosadašnjeg djelovanja te smo kampove pogledali prije plasmana na veliko natjecanje jer nismo praznovjerni i vjerujemo u svoju reprezentaciju. To nam je omogućilo odabrati jedan od boljih hotela i kampova te smo se sada još jednom uvjerili da smo napravili najbolji mogući odabir. Naša je obveza reprezentaciji pružiti najbolje uvjete, i zato sam ponosan na kvalitetnu logistiku i administraciju koju imamo u Savezu. U konačnici, jedino je i primjereno da svjetski doprvaci imaju jedan od najboljih kampova u Dohi”, izjavio je predsjednik Saveza Marijan Kustić.

“Imam potpuno povjerenje u našu logistiku, od team managerice Ive Olivari nadalje, i kao što smo uvijek do sada imali odlične hotele i terene, siguran sam da će tako biti i u Dohi. Boravak ovdje odlično nam je došao za aklimatizaciju i upoznavanje s uvjetima koji nas čekaju na Svjetskom prvenstvu, a dobro je i da smo na vrijeme riješili pitanje baznog kampa da o tome ne razmišljamo u zadnji trenutak. Hvala predsjedniku Kustiću i rukovodstvu Saveza što daju zaista maksimalnu podršku reprezentaciji u svim pitanjima, pa tako i po pitanju odabira baznog kampa”, kaže izbornik Zlatko Dalić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI