HNS JE SUSPENDIRAO SUCA BEBEKA: Zatražili su njegovo očitovanje o snimci na kojoj navodno vrijeđa novinara i Hajduk

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Hrvatski nogometni savez suspendirao je suca Ivana Bebeka. Kroz nekoliko dana trebala bi se donijeti odluka o kazni zbog audiosnimke koja je procurila u javnost.

“Nakon objavljene snimke, predsjednik HNS-a Marijan Kustić prijavio je suca Ivana Bebeka Disciplinskoj komisiji koja je na današnjoj sjednici donijela odluku o pokretanju disciplinskog postupka te suspendirala Bebeka do donošenja odluke o eventualnoj kazni. Disciplinska komisija zatražila je očitovanje Ivana Bebeka o ovom predmetu te će idućega tjedna na novoj sjednici donijeti odluku u ovom slučaju”, na svojim stranicama je objavio HNS .

Bebekov istup su osudili i HND, pojedini mediji i njegove. Bebek će se dakle očitovati u sljedećih sedam dana i onda će stići konačna presuda.


Podsjetimo, Bebek je nakon dvoboja 10. kola HNL-a kojeg je sudio na Poljudu, vrijeđao Hajdukove navijače i splitskog novinara Blaža Duplančića. Dotaknuo se i spornog trenutka iz 9. minute između Livaje i De Haasa kada nije dosudio kazneni udarac, rekao da hajdukovci “mijauču” te da bi najbolje bilo u svaku utakmicu krenuti s 2:0 za Hajduk.

Facebook CommentsLoading...
DIJELI