HOĆE LI SE DOISTA DOGODITI? RAKITIĆ BI SE MOGAO VRATITI MEĐU VATRENE!? ‘Srce je bolno, volio bih obući dres Hrvatske!’

Instagram

Ivan Rakitić možda više nije dio reprezentacije, ali njegova uloga u usponu Vatrenih do finala Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. pamtit će  se zauvijek i nikad neće izblijediti.

Danas je u statusu “najvećeg navijača”, kako će sam reći, bit će uz svaku utakmicu reprezentacije.

“Moramo ići korak po korak. Bit će zanimljivo vidjeti kako će Hrvatska otvoriti turnir protiv Engleske!”, rekao je Ivan u intervjuu za Favbet.

Srce je bolno

“Ne trebamo razmišljati predaleko nego prvo odraditi prvu utakmicu na najbolji mogući način. Najbitnije je proći skupinu i ući u fazu gdje možeš svakog pobijediti. Ići korak po korak, ne razmišljati predaleko i proći skupinu”, reći će Rakitić.



O povratku u reprezentaciju kazao je ovo:

“Srce je bolno, volio bih obući dres Hrvatske, naravno, to je, prije svega, najveća čast za sve nas. Situacija je takva kakva je, pratit ću kao najveći navijač sve naše utakmice. Uvjeren sam da će izbornik Dalić na najbolji mogući način spremiti dečke i da će nas učiniti sve jako ponosnima.”, rekao je popularni Raketa i zagolicao maštu.

“Mateo je napravio velike korake zadnje dvije godine koje igra u Chelseaju. On je fantastičan igrač koji razumije igru na poseban način. I baš mi je drago vidjeti kako se uklopio u igru novog trenera. Mateo je za mene igrač koji može voditi momčad, svoj Chelsea i koji će voditi našu reprezentaciju dugi niz godina.”, kazao je Raketa.

Sretan je u Sevilli

“Sezona je bila jako dobra i uspješna. Do kraja smo bili u borbi, ali na kraju čestitam Atleticu na tituli. Zaslužili su ju osvojiti. Nakon dugo godina vidjeli smo da ima jako dobrih ekipa u Španjolskoj i da će biti uvijek borbeno do kraja.”

Na kraju je izdvojio svoje najdraže trofeje:

“Osvajanje Europske lige sa Sevillom protiv Benfice mi je možda bilo najdraže, ali najveći trofej je Liga prvaka i s Barcelonom sam u svojoj prvoj godini osvojio sve.”, zaključio je Ivan.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI