HRGOVIĆ NAJAVIO SVOJ VELIKI MEČ: ‘Ja sam kralju, rođen za velike stvari, tu nema greške ovo čekam jako dugo’

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Dugo je Filip “El Animal” Hrgović čekao zvučnog protivnika, koja će pokazati njegovu pravu snagu. 7.svibnja u Las Vegasu čeka ga meč protiv neugodnog Kineza Zhileija Zhanga. Too je sigurno nazahtjevniji Hrgin protivnik u dosadašnjoj profi karijeri. Hrgović ima 14 pobjeda bez poraza.

“S kim god idem u meč, mislim da sam favorit. Na papiru vjerojatno nisam jer realno ima veće amaterske rezultate, srebro s Olimpijskih igara i više mečeva u ringu. Na papiru vjerojatno nisam, ali u svojoj glavi – jesam. Rođen sam za velike stvari, tu nema greške.

Ovakav meč čekam već dugo, vjerujem da ću biti najbolji kad dođu najbolji protivnici. Imam dobrog psihologa, zove se Isus iz Nazareta i već me dugo dobro priprema na psihološkoj razini i duhovnoj” komentirao je Hrgović na press konferenciji najavljujući meč.

Hrgović je otkrio da je promijenio trenera te da ne surađuje više s Pedrom Diazom. Glavni trener će mu za ovu borbu biti Yousef Hasan koji će ga spremati za najveći izazov u dosadašnjem dijelu karijere.

“Ne radim više s Pedrom od konca prošle godine. Došlo je do nekog zasićenja u tom našem odnosu. Nismo se svađali, rastali smo se kao prijatelji, ali jednostavno mislim da mi u ovom dijelu karijere treba nešto drugačije. Mislim da sam uz njega jako puno napredovao, da me digao na jedan viši nivo, kod njega sam vidio što znači vrhunski trener koji ima 40-50 godina u profesionalnom boksu. Hvala mu za sve. Mislim da smo imali dobrih par godina. Sada je vrijeme za neku drugu fazu”, kazao je Hrgović.



Hrgović je u dosadašnjoj karijeri ostvario svih 14 pobjeda u 14 borbi. Kinez je u 23 borbe upisao 22 pobjede uz jedan meč bez pobjednika, a na OI u Pekingu 2008. pred domaćom publikom došao je do srebra.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI