HRGOVIĆ OTKRIO ŠTO ŽELI: Ambicije su velike, evo dokle sežu!

Cropix

Nakon što je u noći sa subote na nedjelju po našem vremenu svladao Amerikanca Rydella Bookera čime je došao do omjera 12-0 u profesionalnoj teškaškoj karijeri, Filip Hrgović otkrio je da bi na svojoj sljedećoj postaji u boksačkom ringu volio ići na jačeg protivnika nego su bili oni koje je dosad prošao, uključujući i Bookera.

Hrgović za sada ima 10 pobjeda prekidom i još dvije s odlukom na bodove, a vjeruje da je vrijeme za još veće izazove.

‘I ja sam po tom pitanju nestrpljiv i imam poruku za one koji su rangirani bolje od mene. Borite se sa mnom, ja sam spreman. Volio bih da mi moj promotor i menadžer dogovore nekoga od bolje rangiranih teškaša’, rekao je hrvatski teškaš u razgovoru za Večernji list.


Koga Hrgović ima na vidiku? Spomenuo je nekoliko imena koja bi mogla biti u igri.

‘Nekoga između HunteraDuboisaJoyceaPovetkinaChisoreWhytea, Kineza Zhanga…’, veli hrvatski teškaš.‘Da bih jednog dana mogao izazvati teškaše sa samog svjetskog vrha kao što su JoshuaFury ili Wilder, najprije moram pobjeđivati na razini na kojoj su spomenuti’, dodao je Hrgović za Večernji, spominjući i da mu je želja ponovno izaći u ring u prosincu, a protivnik za taj potencijalni termin tek će biti poznat.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI