HRGOVIĆ OTKRIO VELIKE PLANOVE: ‘Ovo će biti moja prekretnica’

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović s dvije pobjede i dva nokauta je odradio 2020. godinu, a za sljedeću najavljuje iskorak i borbu s najboljima.

Hrvatski borac godinu je završio kao peti na IBF ljestvici, ali Hrgović se ne zamara brojkama.

“Imam jedan cilj, postati najbolji. Sad jesam li šesti, sedmi, 12. ili 15., to je za mene manje bitno. U boksu je samo jedan prvak, svi ostali su zadnji… korak po korak idem prema svom cilju i sve ide za sada u dobrom smjeru. U nekim najtežim vremenima sam tu bio sam, ali sam cijelo vrijeme trenirao i mislim da sam na kraju ove godine bolji boksač nego što sam bio prije godinu dana”, rekao je Hrgović za HTV i najavio tri borbe za sljedeću godinu:

“Sve bi bile teške borbe, zahtjevni protivnici, najbolji na svijetu i 2021. bi za mene trebala biti naporna godina i zapravo prekretnica u mojoj karijeri. Dolaze najveća imena, najveći mečevi. Sve je ovo do sada bila priprema za ovo što slijedi i sad će se vidjeti od kakvog sam materijala napravljen.”

Prvi meč bi trebao biti krajem veljače ili početkom ožujka.



“Pregovaralo se s Michaelom Hunterom, koji je izvrstan borac, Top 10 u svijetu. Dogovor još nije postignut, ali svakako će biti protivnik najbolji do sada u mojoj karijeri.”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI