HRGOVIĆU SE SMIJEŠI VELIKI MEČ! Evo tko je sljedeći u ringu sa El Animalom

Cropix

Jedan od boksača koje je El Animal Hrgović prozvao nakon pobjede nad Bookerom bio je i Michael Hunter, koji je postao prvi pretendent iz gornjeg dijela svjetskih teškaša koji bi mogao u ring s našim boksačem.

Jedan od najmoćnijih promotora u svijetu boksa Eddie Hearn rekao je na Boxing Socialu kako bi volio Hrgovića vidjeti u ringu s Hunterom.

“Teško je jer Hrgović nije imao toliko puno borbi, ali je jako, jako dobar. Znam da je sparing nešto sasvim različito od meča, ali kada je sparirao s Davidom Hayeom, Haye je rekao ovaj dečko se stvarno zna boriti. Znamo što se dogodilo u sparingu Hrgovića i Duboisa, ovaj dečko je opasan, poseban. Treba se boriti protiv Michaela Huntera. To je borba. Razgovarao sam s Kalliom Sauerlandom, našim promotorskim partnerom oko Hrgovića, to bi bila sjajna borba. Siguran sam da Hunteru ne možemo platiti kao što smo platili dok je boksao pod Matchroomom, ali sam uvjeren da je tu u igri dobar novac i to je odličan meč za obojicu. Nitko se ne želi boriti s Hrgovićem jer je preopasan, stoga Hrgović – Hunter, idemo”, rekao je Hearn.

Hunter je nekada bio pod Hearnovom kapom, ali sada više nije pa je promotor objasnio zbog čega je došlo do prekida suradnje s njegovim Matchroomom.

“Uvijek sam Huntera smatrao sjajnim borcem, velike osobnosti i izgleda dobro. Mnogi ga izbjegavaju, a na žalost nije si stvorio reputaciju kakvu je trebao. Isplatili smo mu veliki novac dosad i volio bih ponovno raditi s njim, stoga Hrgović – Hunter, idemo”, dodao je.



“Ne mogu dovoljno nahvaliti Huntera, s njim nemam nikakvih problema i bila bi to vrlo teška borba za Hrgovića. Mislim da nema onih koji ne žele vidjeti tu borbu”, rekao je Hearn.

Hunter je do sada skupio 18 pobjeda, meč s Aleksanderom Povetkinom je završio bez pobjednika, dok je izgubio samo od Oleksandra Usyka, a poznat je i po maski SF lovca koju nosi pred meč, onu Predatora.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI