HRT ŠTO SE ČEKA?! Drag nam je Krleža, ali ipak su nam draže rukometašice

Malo tko je mogao predvidjeti uspjeh hrvatskih rukometašica koje su ostvarile povijesni plasman ulaskom u polufinale Europskog prvenstva.

Koliko su mala očekivanja bila od Šoštarićevih izabranica uoči odlaska u Dansku pokazuje da nijedna od nacionalnih televizija nije osigurala prava na prijenos Eura.

Dosadašnje podvige rukometašica mogli ste pratiti na kanalu Planetsport, koji se plaća u sklopu privatnog kabelskog pružatelja usluge.

Kako su djevojke počele nizati uspjeh za uspjehom tako je počelo rasti nezadovoljstvo navijača jer većinski dio stanovništva nije mogao pratiti utakmice.

Dakako, najveće pritužbe išle su u smjeru Hrvatske radio televizije za koje pretplatnici smatraju da za 80 kn mjesečno imaju pravo gledati ispisivanje povijesti naših rukometašica na nacionalnoj televiziji.Sinoć su se pojavile glasine da bi HRT mogao otkupiti pravo na prijenos polufinala protiv Francuske, no zasad ništa nije službeno.

Čeka se potez s Prisavlja, zasad na rasporedu stoji dokumentarni film o Miroslavu Krleži s početkom u petak u 18.10 sati kad kreće utakmica.

Nemamo ništa protiv Krleže, ali trenutno su nam draže rukometašice.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI