HRVATSKA JE U TRANSU! Nakon veličanstvene pobjede Vatrenih nad Kanadom, slavi se u zemlji i dijaspori

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Nakon veličanstvene pobjede Hrvatske nad Kanadom slavi se u Hrvatskoj, ali i diljem svijeta gdje žive Hrvati.

Podsjetimo, Hrvati su pobijedili Kanađane 4:1 unatoč tome što je utakmica loše počela jer je Kanada zabila gol.

“Čestitao bih dečkima na sjajnoj utakmici. Od prve minute smo gubili od ekipe koja ima takav polet i energiju, napalili su se još više, ali uspjeli smo ih primiriti i dobiti ih 4:1, to mogu samo velike ekipe, ekipe koje su puno motiva. Jedna vjera i odlučnost, to je Hrvatska”, rekao je hrvatski izbornik Zlatko Dalić.

Dodao je kako je “govorio prije da je Maroko dobra ekipa pa su me ismijavali, a oni su pobijedili Belgiju 2:0”.

“Mi radimo ovo najbolje što možemo. Ovo je prvi koračić, nećemo se uzdignuti u ovome, bit ćemo smireni i tražiti prolaz dalje”, istaknuo je hrvatski izbornik.



Kako se slavilo u Sinju, na Facebooku je objavio gradonačelnik Miro Bulj.

Domovinski pokret također je čestita0 Vatrenima na pobjedi. Na Facebooku su objavili čestitku.

“Hrvatska pomela Kanadu! U svojoj drugoj utakmici na Svjetskom prvenstvu u Kataru nogometna reprezentacija Hrvatske u napetoj je igri, koju je pratila cijela Hrvatska i tisuće hrvatskih navijača diljem svijeta, potukla Kanadu do nogu 4:1! Vatrenima je ovo šesti nastup na Svjetskom nogometnom prvenstvu, a u Katar su stigli kao viceprvaci svijeta. Opravdali su danas svoju titulu, a svi smo beskrajno ponosni na njih! Bravo, dečki, tako se brane boje Hrvatske”, napisali su na Facebooku.

HDZ je također čestitao.

“Bravo, Vatreni! Naciju ste opet ispunili ponosom! Čestitke od srca svim igračima, izborniku Zlatku Daliću i stručnom stožeru!”, napisali su HDZ-ovci na Facebooku.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI