HRVATSKA NAPADA EUROPSKE PRVAKE: Čeka se velika utakmica, stigla vijest koja će sve oduševiti!

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Hrvatska reprezentacija će u ponedjeljak s početkom u 18 sati u Mariboru tražiti novi korak na završnici U21 Europskog prvenstva. U četvrtfinalu će protivnici biti Španjolci, aktualni europski prvaci, a nekoliko dana prije utakmice došla je odlična vijest koja bi mogla donijeti ‘vjetar u leđa’ izabranicima Igora Bišćana.

Kako je objavila Uefa, a prenio je Hrvatski nogometni savez, završna faza Eura donijet će povratak gledatelja na stadione.

S obzirom na to, Hrvatska bi mogla uživati u podršci na stadionu Ljudski vrt u borbi za polufinale. Podsjetimo, gledatelja nije bilo dok su se Bišćanovi izabranici borili za četvrtfinale u prvom dijelu završnice Eura, s prolaskom dalje u društvu Portugala, Švicarske i Engleske, kada je domaćin hrvatskih utakmica bio Koper.


Mjere opreza su i dalje tu

Vijest o povratku gledatelja je jako lijepa, no tu su još uvijek i mjere opreza zbog koronavirusa. Kako je objavio Hrvatski nogometni savez, trebat će se držati kriterija ulaska u zemlju domaćina završnice natjecanja, što u hrvatskom slučaju uoči četvrtfinala znači dolazak u Sloveniju.

Prodaja ulaznica odvija se na Uefinoj stranici za navijače koji žele na završnicu Eura. Ondje su i linkovi koji približavaju pravila povezanih s koronavirusom.Što se traži?

 

Kako bi se moglo na stadion, u dokumentu koji je objavila Uefa za hrvatsko četvrtfinale protiv Španjolaca stoje detalji koji donose da je potreban negativni test na koronavirus koji nije stariji od 72 sati, a mogu doći i ljudi koji su preboljeli koronavirus ili oni koji su primili sve doze cjepiva na način da je prošlo dovoljno vremena kako bi se osjetio učinak cijepljenja.

Nadajmo se da restrikcije neće spriječiti atmosferu koja bi u susjednoj Sloveniji mogla biti jako naklonjena Hrvatskoj protiv moćnog protivnika!

Facebook Comments

Loading...
DIJELI