HRVATSKA POBIJEDILA ARGENTINU! Dva imenjaka dovela do pobjede!

Guliver Image

Hrvatska muška teniska reprezentacija osigurala je pobjedu protiv Argentine u 3. kolu skupine A Davis Cupa u Bologni već nakon dva pojedinačna susreta nakon kojih je povela s 2:0.

Prvo je Borna Gojo svladao Sebastiana Baeza sa 6-1, 3-6, 6-3, a u drugom susretu je Borna Ćorić nadigrao Francisca Cerundola sa 6-4, 7-6 (6).

Slijedi još dvoboj parova u kojemu će za Hrvatsku igrati Nikola Mektić i Mate Pavić, a za Argentinu Maximo Gonzalez i Horacio Zeballos. I taj susret ima svoju važnost jer u slučaju pobjede hrvatskog para Hrvatska će doći nadomak drugog mjesta u skupini koje vodi na završnicu u Malagi potkraj studenog.

U tom bi slučaju Hrvatsku mogla izbaciti samo 3:0 pobjeda Švedske protiv Italije u nedjelju, dok bi u slučaju pobjede argentinske kombinacije Hrvatskoj u nedjelju trebala pobjeda Italije protiv Švedske.

Hrvatska je u Bologni ostvarila dvije pobjede i poraz, a Argentina tri poraza. Italija je na vrhu skupine s dvije pobjede, a Švedska je upisala po pobjedu i poraz.Facebook Comments

Loading...
DIJELI