HRVATSKA SENZACIJA BI MOGLA SRUŠITI I KOVAČIĆA! Englezi tvrde da je Tuchel jako zapeo za vatrenog reprezentativca

Foto: Guliver Images

Sjajni Antonio Rudiger na kraju sezone sigurno napušta svlačionicu Chelseaja i navodno odlazi u Real Madrid kod Luke Modrića. Takve informacije posljednjih dana kruže ali čeka se i službena potvrda iste. Čini se da se Thomas Tuchel, menadžer Chelsea našao u problemu ukoliko doista izgubi standardnog stopera i jednog od najpouzdanijih igrača svoje momčadi. Morat će pronaći vrlo dobro zamjenu za njega.  No kako tvrdi engleski Sky Sports, Tuchel već ima u planu jedan veliki transfer.

Navodno silno želi hrvatskog reprezentativca Joška Gvardiola. Prema tvrdnjama engleskih novinara Tuchel obožava Gvardiola koji igra sve bolje u Bundesligi, a i u reprezentaciji je postao član prvih 11 i neizostavna Dalićeva obrambena karika. Gvardiol iza sebe ima 42 nastupa za Leipzig, zabio je dva gola i tri puta asistirao.

Po svemu sudeći mogao bi ukoliko se priča dobila i konkretnu podlogu Ne bi iznenadila vijest da Gvardiol ode u Chelsea za više od 50 milijuna eura, ipak se radi o stoperu koji je prema procjenama jedan od najboljih mladih igrača svijeta. Time bi postao najskuplji Hrvat, prelazak Matea Kovačića  iz Real Madrida za 45 milijuna eura bio je najveći transfer jednog hrvatskog igrača.

 

 



Facebook Comments

Loading...
DIJELI