HRVATSKI IZBORNIK U BORBI S KORONOM: ‘Po tko zna koji put želim ponoviti: ne daj Bože nikome!’

Izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije i trener Zadra, Veljko Mršić, hospitaliziran je za Badnjak kada mu se stanje pogoršalo zbog zaraze koronavirusom.

Veljko je nakon pozitivnog nalaza odmah otišao u samoizolaciju, ali uz konzultaciju s liječnicima premješten je u Zadarsku bolnicu na odio s COVID pacijentima.

Mršić se javio odmah pri dolasku u bolnicu s maskom za kisik na licu, a sada je za sn smogao snage opisati neka od neugodnih iskustava tijekom liječenja.

“Iskreno, malo sam “grogi”, valjda od pustih lijekova, ali je konačno došlo vrijeme bez temperature koja je išla i preko 39, tako da me je skroz iscrpila. Po tko zna koji put želim ponoviti: ne daj Bože nikome!”, komentirao je Mršić iz bolnice, te je pokušao još jednom svima približiti opasnosti ove opake bolesti,

“Odmah do mene u krevetu leži mladi čovjek s obostranom upalom pluća, koji jučer, na Božić, nije mogao otići do kupaonice jer ga je kašalj toliko mučio kad god bi se nastojao uspraviti. Zato je važno da svi shvate koliko je ovaj virus opasan. Ako sve opišem kroz kartašku igru briškulu onda to izgleda ovako: netko prođe lišo, a netko peška karika. Čuvajte se ljudi!”, zaključio je Veljko Mršić.Zadar je isto tako bio primoran odgoditi dvije velike utakmice, protiv Crvene Zvezde i Cibone, zbog zaraze koronavirusom.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI