HRVATSKI JUNAK KOJI JE SRUŠIO ENGLEZE: Gol o kojem će se još pričati! ‘Osjećaj je fantastičan’

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Dramatično su mladi Vatreni izborili prolazak među osam najboljih reprezentacija na EP. Unatoč porazu 2:1 Hrvatska se na kraju radovala jer ovo je prvi puta da smo prošli skupinu. Gol odluke zabio je Domagoj Bradarić. I to kako, doslovno  je rasparao mrežu udarcem s 25 metara, bombom koja je završila u desnom gornjem kutu. To se braniti nije moglo.

Hrvatski junak je blistao od sreće

U prvoj reakciji nakon susreta, Bradarić je pred kamerama HTV-a opisao koliko ovo znači njemu i suigračima.

‘Osjećaj je fantastičan! Drago mi je zbog ekipe, borili smo se cijeli turnir, dali smo sve od sebe. Igrali smo svaka tri dana, kao i ranije u klubovima’, rekao je Bradarić.

‘Normalno da smo vjerovali, a na mene je došlo da zabijem gol. Kada cijela ekipa radi, to se isplati’, dodao je hrvatski junak.

Sad se svi vraćaju svojim klupskim obvezama, a susret sa Španjolcima na rasporedu je 31.svibnja.

‘Sada se vraćamo u klubove, nadam se da ćemo proći bez nekih velikih ozljeda, a kasnije nas čeka četvrtfinale Eura’, dodao je Bradarić.



Na sve se nadovezao i izbornik Igor Bišćan koji je također bio oduševljen ovim uspjehom.

 

“Što reći? Dramatično, uzbudljivo, emotivno. Svi smo jako sretni. Kako se utakmica bližila kraju, imao sam osjećaj da to neće samo tako proći. Dečki su zaslužili još jednu šansu svojim zalaganjem, požrtvovnošću i pristupom. Domagoj je napravio potez za pamćenje i odveo nas u četvrtfinale. Teško mi je naći prave riječi. Toliko sam sretan zbog tih dečkiju i svih nas. Pripremali smo se u teškim okolnostima, imali smo problema, ali, evo, uspjeli smo se plasirati s tri boda”, rekao je izbornik Bišćan.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI