HRVATSKI MAESTRO SLAVI ROĐENDAN! Modrić je obilježio svjetski nogomet, sjetili ga se Real i La liga

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Hrvatski nogometni maestro Luka Modrić slavi 37.rođendan. Što do sada nije sam ostvario, a da bi smo mu mogli poželjeti, možda još jedan veleban rezultat s Hrvatskom reprezentacijom na SP u Kataru.

Modrić je na  osvojio sve na klupskom i privatnom planu, predvodio je Hrvatsku u finalu Svjetskog prvenstva u Rusiji, s druge strane s Realom je također osvojio sve trofeje koje je mogao i to više puta a trenutno igra svoju 12 sezonu u dresu Kraljevskog kluba. Dobitnik je Zlatne lopte 2018.godine i FIFI-ne nagrade za najboljeg nogometaša.

Rođendana i desetljeća provedenih u Re nagradealu prisjetio se Kraljevski klub čestitkom za 37. rođendan u kojoj je naveo sva postignuća maestra.

Hrvat je odigrao 442 utakmice za Real Madrid s kojim je osvojio 21 trofej”, podsjećaju iz Reala i nabrajaju pet Liga prvaka, četiri svjetska klupska prvenstva, UEFA-ina i Španjolska superkupa, tri naslova prvaka i jedan Kup kralja.

Kakva karijera



“Njegove impresivne izvedbe u dresu Real Madrida i hrvatske reprezentacije osigurale su mu posljednjih godina i neke prestižne individualne nagrade”, naglašavaju iz Reala i dodaju:“Hrvat je osvojio Zlatnu loptu i FIFA-inu nagradu za najboljeg nogometaša, obje 2018. godine. Modrić je odigrao glavnu ulogu u osvajanju 14. Realovog europskog naslova i jedan je od kandidata za Zlatnu loptu. U 442 utakmice za Real zabio je 33 gola”, pišu u hvalospjevu o Modriću iz Reala.

. La Liga je na svojim službenim profilima na društvenim mrežama odlučila obilježiti Modrićev rođendan tako što je napravila kompilaciju dijela od mnogih Modrićevih genijalnih poteza u španjolskom prvenstvu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI