Hrvatski nogometni savez odlučio gdje će se reprezentacija imati bazu za vrijeme Europskog prvenstva!

Photo: Igor Soban/PIXSELL

Prije nekoliko dana oglasio se Hrvatski nogometni savez koji je odlučio kako nogometna reprezentacija za Europsko prvenstvo neće imati kamp u Škotskoj te su nakraju donijeli odluku gdje će se stacionirati.

Nakon detaljne analize tako je donesena odluka da će reprezentacija imati bazu u Rovinju!

“Mislim da je u ovim okolnostima ovo najbolja odluka za reprezentaciju. Znamo da ćemo imati odlične uvjete, vrhunski smještaj i kvalitetan teren, a to u ovako kratkom roku drugdje ne možemo dobiti. Potrudit ćemo se imati svoj mir koji je također potreban, a s druge strane, podrška naroda može nam samo dati dodatnu energiju. S obzirom na cijelu priču s pandemijom, ovo je najbolji rasplet, imamo jedinstvenu priliku provesti prvenstvo u svojoj zemlji”, rekao je izbornik Zlatko Dalić za službenu stranicu HNS-a.

“Regirali smo odgovorno i brzo pronašli najbolje rješenje za reprezentaciju u ovim izuzetnim okolnostima. Nismo mogli dozvoliti da se boravkom u Škotskoj dovedemo u opasnost da veći dio momčadi mora u samoizolaciju. Reprezentacija u Rovinju ima provjereno odlične uvjete za boravak i za rad, a druge opcije u inozemstvu bi u ovom trenutku bile improvizacija. U Hrvatskoj smo doma, tu će nam biti najugodnije u ovim okolnostima i zato smo se svi složili da je to najbolja odluka”, izjavio je izvršni direktor HNS-a Marijan Kustić za

Facebook Comments



Loading...
DIJELI