Hrvatski reprezentativac na meti prevaranata: Tinu Jedvaju lažnom ovrhom ukrali pola milijuna kuna!

Photo: Igor Soban/PIXSELL

Policija je provjerom računa tvrtke koja je u listopadu prošle godine ovršila pola milijuna kuna Jedvaju, utvrdila da je netko napravio krivotvoreno rješenje o ovrsi.

Hrvatski nogometni reprezentativac i član Bayera iz Leverkusena, Tin Jedvaj, našao se na meti prevaranata. Policija je provjerom računa tvrtke koja je u listopadu prošle godine ovršila pola milijuna kuna Jedvaju, utvrdila da je netko napravio krivotvoreno rješenje o ovrsi, a onda preko FINA-e izvršio prisilnu naplatu.

Istraga je i dalje u tijeku, a za sada se jedino zna kako je prevarantska tvrtka s područja Rijeke, prenosi Jutarnji. Ista je tvrtka lažnom ovrhom prevarila i tvrtku iz Zagroja, a od njih su izvukli dva milijuna kuna.

Što se tiče Jedvajeva slučaja, cijelu stvar policiji je prijavio njegov otac Zdenko nakon što je otkrio da njegovu sinu s računa u Zagrebačkoj banci ovršena znatna svota novca u kratkom razdoblju. Prvo je 5. listopada ovršeno 132.947 kuna, a onda dan kasnije još 370.185 kuna, odnosno, sve zajedno 503.132 kune.

Jedvaja je navodno ovršila tvrtka Andatog usluge d.o.o., a riječ je o tvrtki koja je osnovana u rujnu 2015.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI