HRVATSKI VEZNJAK NAPRAVIO VELIKU GLUPOST: Žestoko izvrijeđao trenera! ‘K**VIN SIN…‘ Klub će ga kazniti i izbaciti s priprema

Bizarna i pomalo  situacija nam dolazi iz Portugala a u njoj se nažalost našao hrvatski nogometaš Filip Krovinović.

Trenutni član portuglalske Benfice naime izbačen je s priprema momčadfi jer je u javnost iscurila audio snimka na kojoj Krovinović žestoko vrijeđa  vrijeđa trenera Jorgea Jesusa.

A očito je povod za to bila činjenica da u pripremnoj utalmici koju je Benfica igrala protiv Covilhe jedini igrač kojeg Jesus nije poslao na teren bio upravo hrvatski veznjak.


Zamisli da si u mojoj situaciji. Jučer smo imali utakmicu i ja sam bio jedini igrač koji nije igrao, a igrale su dvije momčadi. Pomoćni trener je pitao Jesusa: ‘Ulazi li Krovi u igru?’ On je rekao da ostajem na klupi i da ću ući samo ako se netko ozlijedi. K**vin sin… Nevjerojatno! Mogao sam ostati kod kuće, a ne da sam morao dolaziti ovdje”, rekao je Krovinović.

Odmah je pokrenuta njegova suspenzija točnije odlazak s priprema i nemogućnost daljnjeg treniranja s momčadi a slijedi mu i novčana kazna.No ono što bi moglo uslijediti jer teško da će trener i uprava klunba prijeći preko ovog incidenta je nova posudba ili čak transfer. Krovinović ugovor s portugalskim velikanom ima do sljedećeg ljeta a vrijednost na Transfermarktu mu je  tri milijuna eura.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI