HUK DVADESET TISUĆA HRVATA BODRIT ĆE IH U BEČU: Hrvatska mora pobijediti Austriju i osvetiti se za poraz u Osijek te pokazati svoju kvalitetu

Foto: Damir Krajac / CROPIX

U nedjelju će se na Ernst Happel stadionu u Beču od 20 sati i 45 minuta sastati Austrija i Hrvatska u zadnjoj utakmici grupne faze Lige nacija.

Hrvatska je veliki favorit u večerašnjem ogledu i to ne samo zbog očite razlike u kvaliteti, već i zbog toga što Vatreni izgledaju odlično i ne vjerujemo kako će propustiti priliku za Final Four.

Hrvatska također mora ići na pobjedu, iako nam odgovara i neriješeni rezultat ako Francuzi pobijede ili igraju neriješeno s Danskom, a u tom slučaju Hrvatska je na Final Fouru, gdje će im se priključiti još tri reprezentacije.

Zlatko Dalić ima manje probleme pred večerašnju utakmicu, u obrani će umjesto Šutala najvjerojatnije zaigrati Lovren, a neizvjesno je za koga će se hrvatski izbornik odlučiti u napadu.

Austrijanci će sigurno probati doći do pobjede, kako bi eventualno osigurali ostanak u prvoj grupi Lige nacija, ali nakon pobjede u Osijeku osvojili su još samo jedan bod protiv Francuske.



Za utakmicu u Beču vlada veliko zanimanje, organizirao se i posebni vlak s navijačima iz Zagreba, a Vatrene će nositi huk s tribina više od 20 tisuća Hrvata.

Utakmicu možete pratiti na Novoj TV s početkom od 20 sati i 45 minuta ili tekstualno na našem portalu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI