Iako se činilo da je sve dogovoreno s Bešiktašom za Vidu se zainteresirao Leicester

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Čini se da je turska priča ipak realnija opcija. Prema toj verziji Vida bi otišao u Bešiktaš, a u sprotnom smjeru odlazi vratar Denis Bojko

Iako je prema pisanjima turskih i ukrajinskih medija priča oko prelaska hrvatskog reprzentativca Domagoja Vide (28) iz kijevskog Dynama u momčad turskog prvaka Bešiktaša gotova priča pojavile su se nove informacije. Naime, engleski novinari plasirali su vijest da je za stasitog braniča zainteresiran i Leicester, najbolja momčad Premier lige iz 2016. godine. Lisice traže pojačanja za sljedeću sezonu, a za Vidu bi, navodno, platili 11,5 milijuna eura.

Međutim čini se da je turska priča ipak realnija opcija. Prema toj verziji Vida bi otišao u Bešiktaš, a u sprotnom smjeru odlazi vratar Denis Bojko, inače bivši čuvar mreže kijevskog kluba, uz dodatnih 2,5 milijuna eura odštete. Obje strane tvrde da je sve oko transfera gotovo i da bi uskoro trebao biti realiziran. Prema toj verziji Vida bi potpisao četverogodišnji ugovor s godišnjom plaćom od dva milijuna eura.

Ukoliko Domagoj Vida zaista završi u Bešiktašu to bi mu bio peti klub u seniorskoj karijeri nakon Osijeka, Bayer Leverkusena te Dinama Zagreb i Dynama Kijev.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI