IBRAHIMOVIĆ UŠAO S KLUPE PA SKORO ZABIO: Ronaldo briljirao hat-trickom

facebook

Bologna je u 18. kolu talijanskog nogometnog prvenstva odigrala neodlučeno na domaćem terenu protiv Fiorentine za koju nije nastupio Milan Badelj. Firentince je u vodstvo doveo Benassi u 27.minuti sjajnim volejem s otprilike 20-ak metara. Viole su nakon toga dugo čuvale puni plijen, ali su u završnici primili izjednačujući pogodak iz slobodnog udarca, upućenog iz gotovo mrtvog kuta. Sretnik je bio Orsolini.

Povratnik u redove Rossonera Zlatan Ibrahimović nije uspio pogoditi u debiju za Milan koji je odigrao neriješeno (0:0) sa Sampdorijom. Domaći su na San Siru bili bolji, posebice u prvom poluvremenu. Šveđanin ovdašnjih korijena ušao je u igru u 55. minuti umjesto Poljaka Piateka, imao par prilika od kojih se najviše ističe udarac glavom u 65. minuti susreta ali golman Audero je prolongirao povratničko slavlje Zlatana.

Atalanta je u Bergamu demonstrirala moć te je s uvjerljivih 5:0 torpedirala Parmu. Prvi dio je završen 3:0, a onda je Slovenac Iličić u nastavku dodao još dva pogotka.

Juventus je u Torinu slavio protiv gostiju iz Sardinije, Cagliarija. Heroj je opet bio neumorni Cristiano Ronaldo koji je s tri pogotka doprinio slavlju od 4:0. Portugalac je zabio tri pogotka, a pritom je i asistirao Gonzalu Higuainu za treći pogodak.

Ronaldo je  s 13 pogodaka izbio na drugu poziciju liste strijelaca u Italiji, daleko na prvom mjestu nalazi se golgeter Lazija Ciro Immobile s 19 pogodaka i 5 asistencija.



Ovom pobjedom Stara dama je ponovno na čelu talijanske lige.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI