IDEMO, HRVATSKA: Počinje drugi krug, čeka nas novo navijanje!

Dva dana nakon pobjede nad Srbijom kojom su odlično završile prvi dio natjecanja, hrvatske rukometašice počinju svoj put u drugom krugu Europskog prvenstva u Danskoj.

Predvođene izbornikom Nenadom Šoštarićem, hrvatske igračice su nas u prvoj fazi oduševile sa sve tri pobjede, s uspjesima protiv Mađarica i Nizozemki prije nego su pale i Srpkinje. Početni izazov u novom krugu je susret s Rumunjskom koja je u ovaj dio natjecanja stigla bez boda.

Utakmica počinje u 18:15 sati, a hrvatski ljubitelji i ljubiteljice sporta mogu je gledati u televizijskom prijenosu na TV Planet Sport 1.

Hrvatska će ovu utakmicu dočekati bez puno vremena za predah nakon promjene u rasporedu koji je zatekao igračice i izbornika Šoštarića. Ipak, u posebnim uvjetima koji vladaju na EP-u sa svim mjerama opreza zbog koronavirusa, u srijedu je bilo malo prilike i za odmor prije nego su sve misli bile okrenute Rumunjkama.

Sa svim pobjedama u prvom krugu, Hrvatice su u ovaj nastavak prenijele sva tri boda i u ogledu s Rumunjskom kreću u lov na polufinale. U skupini u kojoj slijede i dvoboji s Norveškom i Njemačkom bit će puno izazova, ali mi vjerujemo u njih.



Idemo, Hrvatska!

Facebook Comments

Loading...
DIJELI