IMA LI KRAJA NEVOLJAMA?! Nakon Pjace ozlijedio se i Perišić: ‘Vidjet ćemo koliko ga neće biti’

Facebook: Ivan Perišić (Official)

Spomenimo još kako se Mandžukić također nakon Estonije vratio s lakšom povredom, a protiv Napolija se vidjelo da nije baš na razini. Isto tako lakšu ozljedu dobio je i Nikola Kalinić...

Nakon što je Marko Pjaca pokidao ligamente koljena u prijateljskoj utakmici protiv Estonije i neće ga biti barem šest mjeseci, na popis ozljeđenih hrvatskih reprezentativaca dospio je i Ivan Perišić. Naime, Inter u posljednjoj utakmici 30. kola protiv Sampdorije upisao poraz od 2:1, a krilni igrač hrvatske reprezentacije i ‘nerazzurra’ napustio je travnjak u 78. minuti. Isprva se činilo kako je samo riječ o izmjeni, ali na kraju se ispostavilo kako je Perišić ozljeđen.

Ivan je osjetio zatezanje aduktora, a trener Pioli otkrio je kako bi moglo biti problema. “Ivan je igrao dobro, ali onda se ozlijedio i morao sam uvesti Joaa Marija. Nisam htio riskirati, istegnuo je aduktor i vidjet ćemo koliko ga dugo neće biti”, kazao je Pioli nakon utakmice.

Spomenimo još kako se Mandžukić također nakon Estonije vratio s lakšom povredom, a protiv Napolija se vidjelo da nije baš na razini. Isto tako lakšu ozljedu dobio je i Nikola Kalinić koji je u nedjeljnoj utakmici protiv Bologne izašao zbog ozljede leđa, a neće ga biti vjerojatno sljedeća dva kola.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI