INCIDENT U MADRIDU NAKON UTAKMICE: Nogometaši Bayerna upali sucu u svlačionicu, morala intrvenirati i policija

Facebook: FC Bayern Munchen (Official)

Nakon utakmice Thiago, Lewandowski i Vidal odlučili su se, još vruće glave, na pomalo radikalno riješenje.

U uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka između Real Madrida i Bayerna slavila je madridska momčad s 4:2 i ukupnim rezultatom 6:3. No, mnogi će reći kako je Real imao itekakav sudački poguranac jer su Viktor Kassai i njegovi asistenti teško oštetili gostujuću momčad iz Njemačke.

Sudac je sasvim nepotrebno isključio nogometaša Bayerna Arthura Vidala dodijelivši mu drugi žuti karton zbog prekršaja koji nije ni postojao. Čileanac je startao na loptu, a sudac mu je za to dao karton, dok recimo nije sankcionirao Casemira koji je napravio grubi prekršaj na Robbenu, a već je imao žuti i cijelu utakmicu je igrao agresivno.

Isto tako, Kassai i njegov pomoćnik nisu signalizirali zaleđe Cristiana Ronalda, odnosno, priznali su njegov gol za 2:2, a isto su napravili i kod trećeg gola kada je Marcelo uputio loptu Ronaldu.

Nakon utakmice Thiago, Lewandowski i Vidal odlučili su se, još vruće glave, na pomalo radikalno riješenje. Naime, trojac je odlučio pravdu tražiti u svlačionici mađarskog suca. Trojac je bilo silno ljutit pa je morala intervenirati i policija kako bi ih izbacili iz prostorija suca Kassaija.

“Ne može se dogoditi ovakva pljačka kada igraju ovakve dvije momčadi u Ligi prvaka. Nema to veze s videotehnologijom, već nam trebaju kvalitetni suci”, govorio je Vidal nakon utakmice.



S njim se složio i Thiago. “Ljudi smo i imamo pravo na pogrešku, ali na ovoj razini nogometa zna se kakvi suci moraju biti”, izjavio je Alcantara.

“Ova utakmica sjajna je reklama za nogomet, ali onda ju mora odlučiti netko za zviždaljkom. Ne govorim o sucima inače, ali morate pogledati vlastite greške i vidjeti što se napravili krivo. Ovdje se ne radi o jednoj grešci, nego o više njih i bile su ključne”, komentirao je Robben.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI