INTER DOGOVORIO TRANSFER TALIJANSKE ‘MEGAZVIJEZDE’: Znali li ovaj skupocjen posao da Brozović i Perišić gotovo sigurno odlaze?

Podsjetimo, za usluge Ivana Perišića zainteresirani su Manchester United i Chelsea, a United je navodno spreman dati oko 60 milijuna eura za Ivana, dok je za Brozovićem još veća pomama...

Milanski Inter za kojeg nastupaju hrvatski reprezentativci Marcelo Brozović i Ivan Perišić, već je sada dogovorio transfer talijanskog reprezentativca Domenica Berardija iz Sassuola. Talijanski krilni napadač trebao bi preći na ljeto u redove ‘nerazzurra’ za 40 milijuna eura, što je novi rekord Sassuola kada su u pitanju izlazni transferi.

Dosadašnji rekord bivše momčadi Šime Vrsaljka držao je Simone Zaza koji je u Juventus prešao za 18 milijuna eura, ali nikada nije opravdao uloženo. U Interu se nadaju da će 22-godišnji Berardi opravdati velika očekivanja.

Berardi je ogromno pojačanje za Inter, ali je isto tako jaka konkurencija hrvatskom dvojcu jer će Pioli ili tko već bude trener na ljeto, morati pronaći mjesta za talijansku zvijezdu u momčadi koja ionako obiluje skupim i cijenjenim igračima. Također, pitanje je hoće li se uopće hrvatski dvojac zadržati u Interu sljedeće sezone, već se uvelike nagađa kako i Perišić i Brozović odlaze i Milana. Možda je ovo zapravo i nagovještaj da će se novi kineski vlasnici ipak odlučiti na prodaju hrvatskog dvojca koji su uz argentiskog napadača Icardija, najtraženija ‘roba’ u klubu.

Podsjetimo, za usluge Ivana Perišića zainteresirani su Manchester United i Chelsea, a United je navodno spreman dati oko 60 milijuna eura za Ivana, dok je za Brozovićem još veća pomama, njega navodno potražuju Chelsea, Arsenal, Tottenham i isto tako, Manchester United.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI