INTER SPREMAN ŽRTVOVATI PERIŠIĆA: Seli li nogometaš na Otok?

Goran Stanzl/PIXSELL

Gazzetta piše da se posljednjih tjedana užario telefon Piera Ausilija te da se svi iz Engleske raspituju za Perišića

Ivan Perišić već je neko vrijeme na meti europskih klubova kao što su Chelsea, Liverpool i Manchester United. Ipak, talijanski su mediji dosad pisali da je Inter siguran u namjeri da zadrži hrvatskog reprezentativca, no stvari su se malo promijenile.

Gazzetta dello Sport piše da bi Inter Perišića “mogao žrtvovati na kraju sezone” jer je ove sezone do sada upisao sedam golova i četiri asistencije u 24 natjecateljske utakmice. Međutim, osjetno mu je porasla vrijednost od dolaska u klub. U kolovozu 2015. godine stigao je na San Siro iz Wolfsburga za 16 milijuna eura, a u međuvremenu je vrijednost porasla na 40 milijuna eura.

>>> (VIDEO) PERIŠIĆ PONOVO KLJUČNI ČOVJEK INTERA! Pogledajte kakav je krasan gol zabio za preokret

Gazzetta dalje piše da se posljednjih tjedana užario telefon Piera Ausilija te da se svi iz Engleske raspituju za Perišića.

U Interu se pak nadaju da bi Perišićeva cijena mogla još porasti, a milanskom bi klubu takva odšteta sjajno došla da “izravna račune” i prilagodi se okvirima financijskog fair-playa.



U međuvremenu je francuski L’Equipe objavio da menadžer West Hama Slaven Bilić u Perišiću vidi savršenu zamjenu za Dimitrija Payeta koji je na odlasku. No, pitanje je može li se West Ham financijski ravnati s europskim nogometnih velikanima s početka priče.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI