Inter ulazi u opasnu borbu s Juventusom! Targetirali su sljedeću zvijezdu za dolazak!

Instagram

Navodno je pregovore sa predstavnicima veznjaka Lazija započeo generalni menadžer Intera Beppe Marotta koji će pokušati uvjeriti reprezentativca Srbije da na ljeto potpiše za Nerazzurre.

Ove godine ionako snažni Inter želi dodatno pojačati svoju momčad, pa će Nerazzurri pokušati realizirati transfer srbijanskog veznjaka iz Lazija idućeg ljeta, ali će sigurno imati žestoku konkurenciju s obzirom da Sergej Milinković Savić igra u čudesnoj formi, prenosi Sportklub.

Navodno je pregovore sa predstavnicima veznjaka Lazija započeo generalni menadžer Intera Beppe Marotta koji će pokušati uvjeriti reprezentativca Srbije da na ljeto potpiše za Nerazzurre.

Marotta navodno već odavno izuzetno cijeni kvalitete 24-godišnjeg veznjaka, te ga je svojevremeno, dok je bio u tom klubu, pokušao dovesti i u Juventus.

Inter će sigurno imati izuzetno snažnu konkurenciju u utrci za SMS-ov potpis jer se sa sjajnim veznjakom u posljednje vrijeme povezuju i PSG i Chelsea.



Navodno je PSG prošle godine i uputio jednu službenu ponudu za Milinković-Savića, ali je predsjednik Lazija Claudio Lotito odbio 60 milijuna eura.

Trenutno se vjeruje da bi Lazio pustio svoju zvijezdu za odštetu od 80-ak milijuna eura.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI