ISTRA GOLOM U SAMOJ ZAVRŠNICI GORICU PRIKOVALA ZA DNO! Utakmicu obilježio ružan i težak incident Demona

Foto: Goran Sebelic / CROPIX

Utakmicu koja je otvorila 16.kolo Supetsport HNL igrala se na Aldo Drosini. Istra je u derbiju začelja protiv Gorice slavila 1:0, pogotkom Monsefa Bakrara u 90. minuti. Novi je to teški udarac za posljednjeplasiranu Goricu kojoj je ovo 11 poraz u sezoni  Istra se pobjedom približila gornjem dijelu tablice te je peta s 20 bodova, dok ih je Gorica osvojila tek sedam.

Utakmicu je na žalost obilježio je ružan trenutak početkom susreta, kada je već u četvrtoj minuti neki neodgovorni pojedinac, bacio iz pravca navijačke skupine Istre ‘Demoni’ petardu koja je eksplodirala u neposrednoj blizini golmana gostiju Ivana Banića.

Banić je legao na travnjak, no srećom ubrzo se pridigao i nastavio utakmicu, a Istra će sad platiti paprenu kaznu zbog neodgovornog ponašanja dijela navijača.Sama utakmica nije donijela velika uzbuđenja do pred sam kraj kada je na asistenciju Marina Barkar zabio za pobjedu Istre, koja je sad došla do 20 bodova i učvrstila se na šestom mjestu ligaške ljestvice. Gol odluke pogledajte OVDJE.

 

Facebook Comments



Loading...
DIJELI