IVANIŠEVIĆ REAGIRAO NA KYRGIOSOVE IZJAVE: ‘Najpametnije bi mu bilo da se brine o sebi’

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Taman kada se svijet tenisa smiri i ide sve svojim tijekom, pojavi se Nick Kyrgios.

On redovito puni medijske stupce svojim izjavama, igrama i ponašanjem. No onaj koga posebno ne voli je trenutačno prvi igrač svijeta Novak Đoković. Nick ga se vrlo često sjeti u svojim ispadima. On je nedavno ponovno zagrmio i napao Novaka rekavši kako se bezobrazno odnosi prema sakupljačima loptica.

“Ja vas stvarno ne razumijem! Pa zar vi niste vidjeli kako Đoković napucava loptice, kako se on ponaša prema sakupljačima loptica? Zašto to nije problem, a moje ponašanje je uvijek problem? Hajde, recite da nisam u pravu. Novak ima bolesnu opsesiju da se svima svidi. Ja se jednostavno ježim od toga, ne mogu to podnijeti. Koliko god velikih turnira osvojio, Đoković nikad neće biti najveći.”


No to se nije svidjelo Novakovom treneru Goranu Ivaniševiću. On je odgovorio Kyrgiosu na sebi svojstven način, poručivši mu da se brine za sebe.

“Smatram da je to loše jer mislim da mu Novak nije ništa učinio. On je bez ikakvog opravdanog razloga ‘udario’ po Novaku. Neke stvari se mogu raditi na terenu, ali prema protivnicima se mora uvijek odnositi s poštovanjem. Priča puno o Đokoviću i samo on zna zašto. No, najpametnije bi mu bila da se brine o sebi jer je riječ o igraču koji bi morao biti u top pet, on bi mogao osvajati Grand Slam turnire, a to neće napraviti s ovakvim pristupom. Ako se uspije promijeniti u tom pogledu, to bi onda bilo sjajno i za njega i za tenis.”Ivanišević je uoči Wimbledona postao Đokovićev trener te nije čudno što ovako brani svoga pulena. A i Kyrgios ‘često bubne i ostane živ’.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI