IZBORNIK DALIĆ IMA IGRAČE SAMO DVA DANA UOČI UTAKMICE S MAĐARSKOM: Moderan nogomet je bolesno opterećen pretrpanim rasporedom

Croatia week

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacjie imati će jedva dva dana za pripremiti igrače za nastupajuće kvalifikaicjske utakmice. Ništa čudno u modernom nogometu, pretrpanog kalendara. Okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije za kvalifikacijske utakmice za Euro 202. protiv Mađarske i Walesa bit će 7. listopada u hotelu Lav u Splitu, objavljeno je u ponedjeljak na službenim stranicama Hrvatskog nogometnog saveza (HNS).

Utakmica protiv Mađarske na rasporedu je u četvrtak 10. listopada u 20,45 na stadionu Poljud. U subotu 12. listopada reprezentacija iz Splita kreće za Cardiff, a utakmica protiv Walesa igra se u nedjelju 13. listopada u 20,45 sati po hrvatskom vremenu (19,45) na City Stadium u Cardiffu.

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić je prije sedam dana objavio popis kandidata za te dvije utakmice, a na popis je vraćen Ivan Rakitić koji je propustio zadnje tri utakmice reprezentacije.

Mađari su u Budimpešti svladali Hrvatsku 2-1, dok je istim rezultatom Hrvatska pobijedila Wales u Osijeku.

Hrvatska ove dvije utakmice dočekuje kao prvoplasirana momčad Skupine E sa 10 bodova, s bodom više od Slovačke i Mađarske te četiri više od Walesa.



Popis za utakmice protiv Mađarske i Walesa:

Vratari: Lovre Kalinić (Aston Villa), Dominik Livaković (Dinamo), Simon Sluga (Luton Town)

Obrana: Domagoj Vida (Bešiktaš), Dejan Lovren (Liverpool), Tin Jedvaj (Augsburg), Matej Mitrović (Club Brugge), Borna Barišić (Glasgow Rangers), Karlo Bartolec (Copenhagen), Mile Škorić (Osijek), Dario Melnjak (Çaykur Rizespor);

Vezni red: Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Mateo Kovačić (Chelsea), Marcelo Brozović (Inter), Milan Badelj (Fiorentina), Mario Pašalić (Atalanta);
Nikola Vlašić CSKA Moskva (RUS) 7 1 04.10.1997.

Napad: Ivan Perišić (Bayern), Ante Rebić (Milan), Josip Brekalo (Wolfsburg), Bruno Petković (Dinamo), Mislav Oršić (Dinamo)

Pretpozivi: Marko Rog (Cagliari), Filip Bradarić (Hajduk), Mijo Caktaš (Hajduk), Dino Perić (Dinamo)

Facebook Comments

Loading...
DIJELI