Izbornik dogovorio produljenje ugovora! Evo koliko će Ante Čačić još sjediti na klupi hrvatske reprezentacije

Photo: Igor Soban/PIXSELL

Kao što je najavio predsjednik HNS-a Davor Šuker, dogovoreno je produljenje suradnje između HNS-a i izbornika Čačića...

Na današnjoj sjednici održanoj u Zagrebu, Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza je na prijedlog predsjednika Davora Šukera odobrio produljenje ugovora s izbornikom hrvatske nogometne reprezentacije Antom Čačićem na još dvije godine.

Kao što je najavio predsjednik HNS-a Davor Šuker, dogovoreno je produljenje suradnje između HNS-a i izbornika Čačića za još dvije godine.

HNS mijenja status zbog ZOS-a

Izvršni odbor razmotrio je mišljenja Središnjeg državnog ureda za šport o načinu primjene Zakona o sportu te je donesen zaključak da će se pristupiti izmjeni statuta HNS-a i županijskih nogometnih saveza na sjednicama skupština koje će se ubrzo održati.

Utvrđeno je da će se od 23. do 25. lipnja 2017. u Zagrebu održati 5. Europsko nogometno natjecanje reprezentacija hrvatske nacionalne manjine u drugim državama. U sklopu tog natjecanja obilježit će se 10. godišnjica prvog organiziranog natjecanja Hrvata izvan domovine, odnosno prvog Svjetskog prvenstva hrvatskih klubova izvan domovine.



Odlučeno je i da će se nastaviti suradnja sa Svjetskom organizacijom Roma vezano uz organizaciju nogometnih kampova nacionalnih manjina.

Nadalje, odobrena je financijska pomoć turnirima mlađih uzrasta, uključujući Kvarnersku rivijeru, Memorijal Mladen Ramljak i Turnir vukovarskih branitelja.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI