IZBORNIK IVICA TUCAK: ‘Ne bojimo se nikoga, idemo po finale’

Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX

“Odigrali smo sjajnu utakmicu, baš sam sretan. U fazi obrane bilo je fenomenalno. Primili smo četiri-pet slučajnih golova, ali obrana je bila sjajno postavljena, što nam je donijelo i napadačku raznovrsnost. Svaka čast dečkima”, prve su riječi kojima je izbornik Ivica Tucak prokomentirao pobjedu Hrvatske protiv Grčke i ulazak u polufinale Europskog vaterpolskog prvenstva.

“Pokazala je ova ekipa da zna igrati ovakve utakmice. Vjerujte mi, kad čekaš utakmicu cijeli dan do 20:30, onda ti, u prenesenom značenju, život ne vrijedi jednu lipu”, rekao je Tucak u izjavi za HRT.

U polufinalu će Hrvatska igrati protiv Španjolske, a prije toga će se sastati domaćin Eura Mađarska i Crna Gora koja je u četvrtfinalu iznenadila aktualnog svjetskog prvaka Italiju.

“Dogodili su se neki nepredviđeni rezultati u vaterpolu i sve nam je jasno: za plasman na Olimpijske igre mi moramo osvojiti zlato. Ono što je najvažnije: 32 minute, na svakoj utakmici imate uspone i padove, kriterije suđenja, ali cijeli ovaj turnir igramo odlično i ja vjerujem da još imamo prostora za napredak, možemo mi još bolje”, smatra Tucak.

Bit će to repriza polufinala Svjetskog prvenstva?



“Kad uzmete u obzir da je to igrač koji se toj reprezentaciji priključio 2018. godine i da su igrali dva finala, a do tada ih na nekim natjecanjima nije ni bilo, onda znate što taj dečko znači za njihovu reprezentaciju. Španjolska reprezentacija je sjajna, sa sjajnim Felipeom Perroneom”, izjavio je Tucak te zaključio zaključivši:

“Imamo svoju snagu i znamo što će nas čekati, ali mi se ne bojimo nikoga.”, prenosi Gol.hr

Facebook Comments

Loading...
DIJELI