IZBORNIK VJERUJE U PROLAZ: ‘Mi i dalje sanjamo svoj san, nema nikakve tragedije!’

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija nije uspjela osigurati polufinale Eura nakon uvjerljivog poraza od favorizirane Norveške.

No izbornik rukometašica Nenad Šoštarić nije bio razočaran nastupom i igrom, kojom su reprezentativke ravnomjerno parirale više od poluvremena.

“Činjenica je da smo odigrali odličnih 40 minuta protiv Norveške i da smo jedino mi i Norveška odigrali pet utakmica u 10 dana. Kao što smo rekli da nema euforije kad pobjeđujemo, tako sad nema nikakve tragedije. Sad se moramo pripremiti, odmoriti i u potpunosti se posvetiti utakmici s Njemačkom. Mislim da im apsolutno možemo parirati. Mi i dalje sanjamo svoj veliki san, a to je polufinale Europskog prvenstva”, rekao je Šoštarić za Hrvatski rukometni savez, a Dora Krsnik je dodala:

“Mislim da smo odlično odigrale 40 minuta, odlično smo se branile, trčale, iako smo imale najviše problema s tom polukontrom i kontrom. Mislim da je umor odradio svoje. Idemo dan po dan, izvuć ćemo ono što je bilo dobro, ono što nije ćemo popraviti. Borit ćemo se, dat ćemo sve od sebe i vjerovati u sebe!”

Hrvatska ima drugu priliku izboriti polufinale protiv Njemačke u utorak.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI