IZBORNIK ZLATKO DALIĆ: “Trijumf posvećujemo Vukovaru i Škabrnji, a sljedeće ljeto svi ćemo se opet veseliti”!

Cropix

Nakon utakmice Zlatko Dalić je pričao:

“Ponos i sreća moj je osjećaj. Čestitam našim dečkima na pobjedi i prvom mjestu u grupi. Ovu pobjedu i plasman posvećujem Škabrnji i Vukovaru”.

Izbornik je otkrio ono što je najavio otkriti prije ove utakmice:

“Ovako velike utakmice treba igrati pred 35.000 ljudi. Ja sam bio taj koji je odlučio gdje će se igrati utakmica. Želim da se igra u cijeloj Hrvatskoj, ali možda je prva protiv Azerbajdžana trebala biti ovdje, a ostale u Zagrebu i Splitu. No to sad nije bitno. Prošli smo na Euro i trebamo slaviti”.

O preokretu će Dalić:



“Nisam bio zabrinut, igrali smo dobro u prvom dijelu. Rekao sam da ne smijemo gubiti glavu i srljati, biti nervozni. Čim smo dali gol, preporodili smo se i to je bila prava Hrvatska, ali i prvo poluvrijeme je bilo dobro. Hvala svima oko reprezentacije, svima koji navijaju za nas. Ponovo smo Hrvatsku učinili sretnom zemljom i, ako Bog da, opet ćemo se veseliti svi skupa”.

Na kraju i o mladim igračima:

“Imamo pravi izbor igrača, stalno govorim kako nam trebaju ti mladi. Da, naravno da mi je pao kamen sa srca. Ako se ne varam, poslije 2008. ovo su nam najbolje kvalifikacije. Bili smo uvjerljivo prvi. Uvijek se kod nas stvara mala nervoza i pritisak, ali to je normalno. Ovi su dečki zaslužili Europsko prvenstvo i ovo je bila kruna svega što smo radili poslije Svjetskog prvenstva”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI